© by In Kern. Proudly created with Wix.com

Coaching

Middels coaching verkennen we samen het vraagstuk en bepalen we het traject. In Kern staat voor actief en positief coachen op het gebied van loopbaan, intervisie, communicatie en samenwerking, keuzes maken en doelen stellen.

Ik nodig je eerst uit voor een vrijblijvende kennismaking waarin we kijken of ik iets voor je kan betekenen en zo ja hoe.

Een traject bestaat uit het verkennen van de vraag, gesprekken, een tussentijdse evaluatie en een eindevaluatie. Ook kan het zijn dat er thuisopdrachten meegegeven worden. Ik maak gebruik van diverse coachmethoden die bepaalt worden door de vraag. Hierbij kan je denken aan systemische oefeningen, NLP oefeningen of het werken met de kernkwadrant.

Een gesprek duurt 1 uur en een traject bestaat, afhankelijk van de vraag, meestal uit 6 gesprekken.

Dus heb je behoefte aan coaching neem dan nu contact op voor een vrijblijvende kennismaking!


 

"Debbie heeft als coach een team van jonge werkzoekenden begeleid tijdens de NoorderBaanBattle. Daarbij heeft ze haar kennis en kunde vanuit de levensloop-coaching ingezet om de deelnemers tijdens dit traject voldoende bagage mee te geven om een goede stap te maken naar loopbaanzelfsturing. Debbie is een prettige en toegankelijke persoonlijkheid die echt de verbinding aan gaat met haar coachee's waardoor er snel persoonlijke ontwikkeling tot stand komt. Ik zou graag nog eens met haar willen samen werken in een project!”(Dominque Ebbing, Projectcoördinator | Mobiliteit | Talentontwikkeling)"