© by In Kern. Proudly created with Wix.com

Referenties

"De training die ik bij Debbie volgde heeft mijn kern blootgelegd, dat wat ik het allerbelangrijkste vind om te doen, waar ik in de wereld aan wil bijdragen. Ook gaf het mij inzicht welke dingen in ik in relatie daartoe op korte termijn kan bereiken en voor welke ik wat meer geduld moet hebben, en op welke manier ik daar wel aan kan blijven werken. Tijdens de training was ik al aan het solliciteren en met behulp van de inzichten uit de training heb ik de juiste keuzes kunnen maken. Inmiddels heb ik een baan waarbij ik mijn waarden in kan zetten! (Andrea, deelnemer Hoe doe ik er toe?)"


Voor geruime tijd ben ik zoekende geweest naar waar ík nou echt blij van word. Tijdens mijn sessies met Debbie heb ik meer inzicht gekregen in mijn kernkwaliteiten, persoonlijke drijfveren en meer leren vertrouwen op het maken van mijn eigen keuzes. Ook durf ik inmiddels meer te dromen en ben ik wat milder voor mijzelf geworden. Tevens vond ik Debbie heel prettig en persoonlijk in de omgang. Ze stelt vragen die je aan het denken zetten – net dat zetje dat je soms nodig hebt om zaken vanuit een ander perspectief te kunnen bekijken. Middels haar hulp heb ik de keuze voor een nieuwe uitdaging gemaakt, wat nog steeds erg goed voelt! (Kaylee, coachklant)
 

"Ik vind de training heel duidelijk, inzichtelijk en behapbaar. Ik heb geleerd om meer voldoening te halen uit het leven en uit mijn werk. Ik neem kleine stappen en focus niet steeds op een volmaakt resultaat. Ik leer tevreden te zijn. Debbie vind ik een inspirerende coach. Ze kan duidelijk de kennis overbrengen, op zo'n manier dat je er verder mee komt. (Cor de Vries, psycholoog, deelnemer Hoe doe ik er toe)"

"Een actieve workshop door een enthousiaste trainster die je aan het denken zet; wat heb ik deze wereld te bieden? (Monica ten Hoove, Financiële Huishoudster, deelnemer try-out workshop Hoe doe ik er toe)"


"Gedurende juni 2015 tot en met mei 2016 is Debbie Schouten intervisiecoach geweest van mijn bestuur. Wij hebben 4 sessies van elk 2 uur met haar gehad. Deze sessie stonden in het teken van problemen en/of zorgen die wij als bestuur hadden betreffende ons individuele of gezamenlijke functioneren. Debbie is altijd zeer goed voorbereid en maakt aan de hand van oefeningen of gedachte-experimenten de voorgedragen problemen behapbaar. Door een door haar geleide dialoog, waarin zij gerichte vragen stelt die prikkelen of nuanceren liet zij ons zelf met oplossingen komen. Debbie was buiten deze sessies zeer goed bereikbaar en welwillend om vragen te beantwoorden. Wij danken Debbie voor haar inzet.
(Melcher Frankema Bestuursvoorzitter JFV Groningen)"


“Ik heb Debbie leren kennen tijdens de NoorderBaan Battle. Debbie was samen met een andere coach verantwoordelijk voor het begeleiden van gemotiveerde werkzoekende. De begeleiding van beide coaches heeft in mijn optiek aan elk individu in de groep bijgedragen. Debbie omschreef zichzelf als een echte generalist toen zij zich voorstelde aan ons/mij. Dat heeft zij ook zeker aangetoond! Haar achtergrond op het gebied van P&O heeft bijvoorbeeld bijgedragen aan de kwaliteit van de CV's in deze groep. Ook werd er veel aandacht besteed aan het presenteren van onszelf en daar kwam haar communicatie achtergrond weer goed tot haar recht.

De wijze waarop Debbie mensen iets wil aanleren is ook sterk. Ze biedt handvatten aan en laat de persoon daar mee 'stoeien'. Ze vertelt de persoon niet precies wat die moet doen, maar laat hem/haar op ontdekking gaan. Tijdens dat traject komt zij steeds weer met nieuwe handvatten, waarbij zelfreflectie en ontwikkeling onderwerpen zijn die steeds terugkomen.” 
(Thom -deelnemer NBB)


“Ik ken Debbie als Loopbaanconsulent  en Trainer en vanuit haar betrokkenheid bij Loopbaan- en bedrijvenwerk heeft ze diverse trainingen gegeven en ontwikkeld . Ze is betrokken  en creatief. Ze kan goed overweg met allerlei deelnemers  qua niveau, opleiding en leeftijd.
Als consulent en trainer heeft ze een eigen stijl ontwikkeld, ze is zorgvuldig met nieuwe toepassingen van tools en informatie en blijft altijd in verbinding met de deelnemer.”
( Ina von Pickartz, Bestuurder FNV Loopbaanadvies en Werkbedrijf Groningen, Drenthe)


“In de Noorderbaanbattle was Debbie een collega-coach. Vanuit haar sterkte als levensloop-, en loopbaan-coach heeft zij veel betekent voor de jonge mensen die op zoek zijn/waren naar een baan. Ik heb haar ervaren als vriendelijk, toegankelijk en oprecht geïnteresseerd in de mensen om haar heen. Fijn dat zij mee dit aan dit project vanuit haar betrokkenheid.” (Jan Legters, Jan Legters en Partners)

“Debbie heeft als coach een team van jonge werkzoekenden begeleid tijdens de NoorderBaanBattle. Daarbij heeft ze haar kennis en kunde vanuit de levensloop-coaching ingezet om de deelnemers tijdens dit traject voldoende bagage mee te geven om een goede stap te maken naar loopbaanzelfsturing. Debbie is een prettige en toegankelijke persoonlijkheid die echt de verbinding aan gaat met haar coachee's waardoor er snel persoonlijke ontwikkeling tot stand komt. Ik zou graag nog eens met haar willen samen werken in een project!”(Dominque Ebbing, Projectcoördinator | Mobiliteit | Talentontwikkeling)