© by In Kern. Proudly created with Wix.com

Welkom bij In Kern coaching en training!

Wil jij inzicht in wat jou beweegt? Wil je keuzes kunnen maken? Wil je weten hoe jij je doel bereikt? Wil jij je verder ontwikkelen?

In 2011 ben ik begonnen met In Kern omdat ik me realiseerde dat ik erg veel energie krijg van mensen / teams die zichzelf willen ontwikkelen. Als coach en trainer help ik daarom graag mee om hun eigen antwoorden te vinden op de vraagstukken die ze hebben.
Door oprecht geïnteresseerd te zijn, vragen te stellen maar ook door, daar waar nodig, te confronteren en te spiegelen. Iedereen kan kiezen om zichzelf beter te leren kennen en zich hierdoor te ontwikkelen. Dit motiveert mij! Debbie Schouten 

Coaching
Middels coaching verkennen we samen het vraagstuk en bepalen we het traject. In Kern staat voor actief en positief coachen op het gebied van loopbaan, intervisie, communicatie en samenwerking, keuzes maken en doelen stellen. Klik hier voor meer info.

Training
Naar aanleiding van de vele gesprekken die ik de afgelopen jaren gevoerd heb ben ik ervan overtuigd geraakt dat veel coachvragen zoals het maken van keuzes, gebaseerd zijn op wat je als persoon, als team, als ondernemer wil toevoegen aan de maatschappij. Oftewel "hoe doe ik er toe?' Ik heb daarom een training ontwikkeld die met deze vraag aan de slag gaat. Zodra je weet wat jouw drijfveren zijn, wat jouw waarden zijn en wat jij dus belangrijk vind kun je bepalen welke kant je op wilt, welke keuzes je kunt maken, wat goed voor jou als individu, als ondernemer of jullie als team is.
Klik hier voor meer info. 

Wat zeggen klanten over In Kern - Debbie Schouten: klik hier voor referenties